Paintball

Värikuulapeli laittaa adrenaliinin virtaamaan

Värikuulapeli eli paintball tarjoaa sekä kutkuttavaa jännitystä että vauhdikasta liikuntaa. Järjestämme ohjatut värikuulapelit tilaajan toiveiden mukaisesti joko omalla pelikentällämme tai asiakkaan mailla.

Valikoimastamme löytyy varustus miehille, naisille, sekaporukoille sekä lapsille ja nuorille. Kysy rohkeasti niin kerromme lisää.

Käytössä on kaksi erilaista paintball-kenttää. Toinen on 1,8 hehtaarin metsäkenttä, jossa on rakennettuja esteitä ja suojia. Metsäkenttä sijaitsee Kiimingissä Tirinkylässä (Kukkulanraitti 166). Kentällä on käytössä nuotiopaikka ja wc. Toinen kenttämme sijaitsee Oulussa Ruskotunturilla. Tiheäsuojainen kenttä soveltuu hyvin nopeatempoisempaan peliin ja pienemmillekin ryhmille.

Halutessanne järjestämme myös ruokaa tai nokipannukahvit ja munkit pelien yhteydessä.

Nuorten Paintball

Nuorten paintball on tullut meille uutena kaudelle 2017. 50 kaliiperin puoliautomaatti merkkaimet soveltuvat nuorille (11v.+) sekä aikuisille ja sekaryhmille. Lähtönopeus merkkaimissa on sama kuin perinteisissä Tippmanin puoliautomaateissa, mutta kuula on pienempi ja kevyempi. Nyt voit siis pelata ilman pelkoa kivuliaista osumista! Suosittelemme tätä erityisesti myös naisten polttareihin.

Lasten paintball

Oulu Action Park tarjoaa lapsille vauhdikkaat syntymäpäivät paintball-pelien merkeissä. Pelit pelataan jousiviritteisillä pumppuaseilla, joihin menee 15 kuulaa kerrallaan.

Lasten paintball- pelit pelataan ensisijaisesti Ruskossa sijaitsevilla kentillä (Ruskotunturintie 10).

Hinta: 120 e/ryhmä + panosmaksu 10 e/hlö

  • ikärajat: vähintään 7 vuotta / 1.lk. (suositus 7-11v.)
  • kesto: 1 tunti
  • Ryhmäkoko: 6-20 henkilöä
  • Paketti sis: Rajaton määrä kuulia, ohjaus, suojamaski ja huivi

Oma varustus: pitkät tummat* rymyvaatteet, jotka saavat rähjääntyä esim. huppari tai ohut takki (vanhemmille lapsille pitkähihainen t-paita kelpaa) ja college-housut tms, ohuet sormikkaat, jalkineet jotka pysyvät jalassa ja juotavaa.

Tarjoilut: omat, käytössä katettu taukotila ja nuotiogrilli

Varusteiden vuokraus

Meiltä voit myös vuokrata välineet värikuulapelin pelaamiseen. Vuokraamme varmatoimisia Tippmanin puoliautomaattimerkkaimia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat

Paketti 1.

32 € / hlö (300 kuulaa)

Paketti 2.

37 € / hlö (500 kuulaa)

Paketti 3.

47 € / hlö (1000 kuulaa ja lisäpaine)

Lasten paintball

120 e/ryhmä + panosmaksu 10 e/hlö

Paketit sisältävät maastopuvun, päähineen, maskin, merkkaimen, louderin ja kaasupullon, kentän käytön sekä ohjauksen. Hinta sisältää arvonlisäveron. Hinta on sama järjestettyä peliä tilattaessa ja varusteita vuokratessa.