Kuplajalkapallo on hauskaa ja haastavaa

Kuplajalkapallo tarjoaa jotain uutta jalkapallohulluttelijoille. Jokainen pelaaja menee omaan kuplaansa, minkä jälkeen jalkapalloa pelataan sovelletuin säännöin.

Päästäksesi etenemään kamppailutilanteissa sinun on ensin kaadettava vastustajasi. Kuplajalkapallo on paitsi erittäin hauskaa myös fyysisesti raskasta.

Kuplajalkapallot kaikkiin tilaisuuksiin

Meiltä voit vuokrata kuplajalkapallot vetäjän kera esimerkiksi pelikauden avajaisiin, päättäjäisiin tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen. Tulemme mukaan ohjaamaan ja tuomaroimaan pelit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy kuplat alakouluikäisistä aikuisiin!

Vuokraa välineet meiltä

Vuokraus onnistuu ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja sopimalla pelipaikasta ja -ajasta.

Pelipaikaksi soveltuu ensisijaisesti tilavat hallit ja tekonurmikentät.  Ympäristössä ei saa olla mitään, mikä voisi rikkoa tai vaurioittaa pelaajaa/palloa pelatessa. Pelipaikalle on hyvä saada verkkovirtaa pallojen täyttöä varten.

Pelaajia tulisi olla vähintään 8 henkeä. Kentällä on yhtäaikaisesti enintään 12 pelaajaa (6  / joukkue). Pelaavan henkilön tulee olla fyysisesti perusterve.

Hinta

35 € / hlö (ryhmäkoko alle 12 hlöä) + mahdollinen kentän vuokra

420 € / ryhmä (ryhmäkoko 12 hlöä tai enemmän) + mahdollinen kentän vuokra

Huom! Jos peli järjestetään yli 50 kilometrin etäisyydellä Kiimingistä, lisäämme hintaan matkakulut.

+ Lue pelisäännöt

Pelisäännöt

Pelisäännöt ovat sovellettavissa.

Joukkue koostuu maalivahdista ja viidestä (5) kenttäpelaajasta, vaihtopelaajien määrää ei ole rajoitettu, ja joukkueella pitää olla kentällä vähintään neljä (4) pelaajaa.

Mahdollisesti palloa vaurioittavat esineet kerätään pelaajilta pois ennen pelaamista.

Pelataan kolme (3) 20 min erää, joiden välissä 10 minuutin erätauot.

Erän aluksi arvotaan kumpi joukkue saa avauspotkun omasta päädystään. Maalin jälkeen aloitus on samanlainen kentän siinä päässä, mihin maali on tehty.

Vapaat lentävät pelaajavaihdot tehdään kentän keskiviivan kohdalta. Vaihto on suoritettu oikein, kun vaihtoon menevä pelaaja on poistunut kentältä ennen kentälle tulevaa pelaajaa. Tuomari voi antaa kahden (2) minuutin rangaistuksen väärästä vaihdosta tai vaihtoehtoisesti vapaapotkun vastajoukkueelle keskiviivan tuntumasta. Mahdollinen maali ei keskeytä rangaistusta.

Tuomari voi antaa rangaistuksen pelaajalle, joka törkeästi pyrkii vahingoittamaan kanssapelaajiaan tai palloja. Tuomari takaa siis turvallisuuden. Taklaukset ovat muutoin sallittuja paitsi tilanteessa, jossa pelaaja on potkaisemassa palloa. Tuomari voi ohjata pelaajan kokonaan pois pelistä sääntörikkomuksen vuoksi.

  • Vapaapotkuissa muurin etäisyys tulee olla kolme (5) metriä.
  • Paitsiota ei ole.
  • Rangaistuslaukaus, kulmapotkut ja vapaapotkut ampuu lähimpänä oleva tai rikottu pelaaja.
  • Kaikki vapaapotkut, kulmapotkut ja sivurajapotkut ovat epäsuoria.
  • Eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa. Mikäli ottelu päättyy tasapeliin, seuraa 5 minuutin jatkoaika kultaisen maalin säännöllä. Tämän jälkeen pidetään tarvittaessa rangaistuspotkukilpailu, johon kuuluu 3 laukojaa / joukkue. Tarvittaessa valitaan lisäpotkijat.

Erotuomarin päätöksestä ei voi valittaa. Jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.