Värikuulapeli laittaa adrenaliinin virtaamaan

Värikuulapeli eli paintball tarjoaa sekä kutkuttavaa jännitystä että vauhdikasta liikuntaa. Järjestämme ohjatut värikuulapelit ympärivuotisesti tilaajan toiveiden mukaisesti joko omilla pelikentillämme tai asiakkaan mailla.

Valikoimastamme löytyy varustus miehille, naisille, sekaporukoille sekä lapsille ja nuorille. Kysy rohkeasti niin kerromme lisää.

Järjestämme pelejä kolmella erilaisella rakennetulla ulko-kentällä ja yhdellä lämpimällä sisäkentällä. Kaksi ulkokenttää sijaitsee Kiimingin Tirinkylässä ja kolmas Oulun Ruskossa.

METSÄKENTTÄ. Paljon rakennettuja esteitä ja suojia, maastoeroja, kuiva kangaspohja. Kentällä on käytössä katettu tauko/nuotiopaikka, asetelineet ja wc. Suositus pelaajamäärä yhtäaikaisesti kentälle 8-28. Suosituin pelimuoto – Keskilippu/Capture Flag

PELTOKENTTÄ on aivan metsäkentän vieressä ja soveltuu paremmin nopeatempoisempaan peliin. Kenttä on rakennettu tasaiselle alustalle tiheillä suojilla. Kaupunkimaiselta kentältä löytyy oma katettu tauko- ja nuotiopaikka. Suositus pelaajamäärä yhtäaikaisesti kentälle 6-22. Suosituimmat pelimuodot – Team Deathmach ja Domination.

RUSKON KENTTÄ Kolmas kenttämme sijaitsee Oulussa Ruskotunturilla. Ruskon kenttä on metsäkentän ja ”kaupunkikentän” sekoitus ja samalla pienin ulkokenttämme. Suositus pelaajamäärä yhtäaikaisesti kentälle 6-14. Suosituin pelimuoto – Team Deathmach.

Kaikki kentät soveltuvat hyvin niin pienelle kuin isommallekin ryhmälle ja kaikilla kentillä on verkoitettu suoja/taukoalue.

PAINTBALL AREENA sijaitsee Limingassa ja soveltuu todella nopeatempoiseen ja taktiseen pelaamiseen ympäri vuoden. Katso lisää Paintball Areenan omilta nettisivuilta – www.paintballareena.fi

Halutessanne järjestämme myös ruokaa tai nokipannukahvit ja munkit pelien yhteydessä.

K-14 Paintball (.68cal)

.68cal soveltuu hyvin peleihin, joissa halutaan että kuulan näkee kauas, osuman tuntee selkeästi ja värijälki ei jätä epäselvyyttä osumasta. Kuula on massaltaan noin kolme kertaa kookkaampi .50cal kuulaan verrattuna, samoin myös osuman tuntuminen 😉

K-10 Paintball (.50cal)

.50cal merkkaimet ovat tulleet meille kaudelle 2017. Tippmannin 0.50 kaliiperin FT-puoliautomaatti merkkaimet soveltuvat nuorille (10v.+) sekä aikuisille ja sekaryhmille. Lähtönopeus merkkaimissa on miltei sama kuin perinteisissä Tippmannin 98 puoliautomaateissa, mutta kuula on pienempi ja kevyempi. Nyt voit siis pelata ilman pelkoa kivuliaista osumista! Suosittelemme tätä erityisesti myös naisten peleihin.

K-8 Lasten synttärit

Oulu Action Park tarjoaa lapsille vauhdikkaat syntymäpäivät paintball-pelien merkeissä! Pelit pelataan kevyemmillä paineilmamerkkaimilla.

Lasten paintball- pelit pelataan ensisijaisesti Ruskossa sijaitsevalla kentällä (Ruskotunturintie 10).

Hinta: 30,00€/250kuulaa/hlö. – 35,00€/500kuulaa/hlö. – 45,00€/1000kuulaa/hlö.

  • ikärajat: vähintään 8 vuotta (suositus 10+v.)
  • kesto: 1-2
  • Ryhmäkoko: 6-24 henkilöä
  • Paketti sis: 250/500/1000kuulaa, ohjaus, puoliautomaattinen-merkkain(ase), maski ja maastohaalarit.

Oma varustus: pitkät tummat* rymyvaatteet, jotka saavat rähjääntyä esim. huppari tai ohut takki (vanhemmille lapsille pitkähihainen t-paita kelpaa) ja college-housut tms, ohuet sormikkaat, jalkineet jotka pysyvät jalassa ja juotavaa.

Tarjoilut: omat, käytössä katettu taukotila ja nuotiogrilli pelikentän yhteydessä. 

Varusteiden vuokraus

Meiltä voit myös vuokrata välineet omatoimisten tai ohjattuun värikuulapelien pelaamiseen. Vuokraamme varmatoimisia Tippmanin puoliautomaattimerkkaimia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat

Paketti 1.

35 € / hlö (250 kuulaa)

Paketti 2.

40 € / hlö (500 kuulaa)

Paketti 3.

50 € / hlö (1000 kuulaa ja lisäpaine)

Lasten 8-13v paintball-synttärit 

Listahinnoista -5€

Paketit sisältävät maastopuvun, päähineen, maskin, merkkaimen, louderin ja kaasupullon, kentän käytön sekä ohjauksen. Hinta sisältää arvonlisäveron. Hinta on sama järjestettyä peliä tilattaessa ja varusteita vuokratessa.