Paintball

Värikuulapeli laittaa adrenaliinin virtaamaan

Värikuulapeli eli paintball tarjoaa sekä kutkuttavaa jännitystä että vauhdikasta liikuntaa. Järjestämme ohjatut värikuulapelit tilaajan toiveiden mukaisesti joko omilla pelikentillämme tai asiakkaan mailla.

Valikoimastamme löytyy varustus miehille, naisille, sekaporukoille sekä lapsille ja nuorille. Kysy rohkeasti niin kerromme lisää.

Järjestämme pelejä kolmella erilaisella rakennetulla paintball-kentällä. Kaksi näistä sijaitsee Kiimingin Tirinkylässä – Toinen on 1,8 hehtaarin metsäkenttä, jossa on rakennettuja esteitä ja suojia (Kukkulanraitti 166). Kentällä on käytössä katettu tauko/nuotiopaikka ja wc.

Toinen Tirinkylän kenttä aivan metsäkentän vieressä ja soveltuu paremmin nopeatempoisempaan peliin. Kenttä on rakennettu tasaiselle alustalle tiheillä suojilla. Kaupunkimaiselta kentältä löytyy oma katettu tauko- ja nuotiopaikka.

Kolmas kenttämme sijaitsee Oulussa Ruskotunturilla. Ruskon kenttä on metsäkentän ja ”kaupunkikentän” sekoitus.

Kaikki kentät soveltuvat hyvin niin pienelle kuin isommallekin ryhmälle ja kaikilla kentillä on verkoitettu suoja/taukoalue.

Halutessanne järjestämme myös ruokaa tai nokipannukahvit ja munkit pelien yhteydessä.

Nuorten Paintball

Nuorten paintball on tullut meille kaudelle 2017. Tippmannin 0.50 kaliiperin FT-puoliautomaatti merkkaimet soveltuvat nuorille (10v.+) sekä aikuisille ja sekaryhmille. Lähtönopeus merkkaimissa on sama kuin perinteisissä Tippmannin 98 puoliautomaateissa, mutta kuula on pienempi ja kevyempi. Nyt voit siis pelata ilman pelkoa kivuliaista osumista! Suosittelemme tätä erityisesti myös naisten peleihin.

Lasten paintball

Oulu Action Park tarjoaa lapsille vauhdikkaat syntymäpäivät paintball-pelien merkeissä! Pelit pelataan pienemmillä paineilmamerkkaimilla.

Lasten paintball- pelit pelataan ensisijaisesti Ruskossa sijaitsevalla kentällä (Ruskotunturintie 10).

Hinta: 27,00€/250kuulaa/hlö. – 33,00€/500kuulaa/hlö. – 43,00€/1000kuulaa/hlö.

  • ikärajat: vähintään 8 vuotta (suositus 10+v.)
  • kesto: 1-2
  • Ryhmäkoko: 6-24 henkilöä
  • Paketti sis: 250/500/1000kuulaa, ohjaus, puoliautomaattinen-merkkain(ase), maski ja maastohaalarit.

Oma varustus: pitkät tummat* rymyvaatteet, jotka saavat rähjääntyä esim. huppari tai ohut takki (vanhemmille lapsille pitkähihainen t-paita kelpaa) ja college-housut tms, ohuet sormikkaat, jalkineet jotka pysyvät jalassa ja juotavaa.

Tarjoilut: omat, käytössä katettu taukotila ja nuotiogrilli pelikentän yhteydessä. Kahvilan tiloissa voi myös nauttia tarjoiluista.

Varusteiden vuokraus

Meiltä voit myös vuokrata välineet omatoimisten tai ohjattuun värikuulapelien pelaamiseen. Vuokraamme varmatoimisia Tippmanin puoliautomaattimerkkaimia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat

Paketti 1.

32 € / hlö (250 kuulaa)

Paketti 2.

38 € / hlö (500 kuulaa)

Paketti 3.

48 € / hlö (1000 kuulaa ja lisäpaine)

Lasten 8-13v paintball-synttärit 

Listahinnoista -5€

Paketit sisältävät maastopuvun, päähineen, maskin, merkkaimen, louderin ja kaasupullon, kentän käytön sekä ohjauksen. Hinta sisältää arvonlisäveron. Hinta on sama järjestettyä peliä tilattaessa ja varusteita vuokratessa.